Total Pageviews

Thursday, April 5, 2007

Να πως κανονίστηκε το πρόβλημα στην Αιθιοπία...

"Μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει και να πάρει ψυχή!! Ο άνθρωπος ό,τι και να κατασκευάσει δεν μπορεί να δώσει ζωή, αλλιώς θα ήταν θεός και αυτό είναι υβριστικό προς το όνομά Του."
Η Τασούλα κάθεται και βλέπει αυτό το παλιό βίντεο του Πατριάρχη στο υπερπολυτελές γραφείο της. Ειναι απο τις πλουσιότερες και πιο πετυχημένες γυναίκες της Αθήνας, της λαμπρής αυτής πόλης-πρωτεύουσας του Δυτικού πολιτισμού.
Πριν 17 χρόνια θα έλεγε κανείς οτι αυτή η κοπέλα δεν θα κατάφερνε ποτέ τίποτα, όμως αυτή την στιγμή είναι γνωστή σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, στην Ευρώπη όπου εδώ και 27 χρόνια ανθεί ο κανιβαλισμός. Με την εξέλιξη των επιστημών και την άρνηση της Εκκλησίας να δεχτεί την ήττα της, το νέο επίτευμα του ανθρώπου αντιμετωπίστηκε σαν ένα προϊόν προς εκμετάλλευση όπως κάθε τι.
Στην αρχή οι λόγοι ήταν καθαρά για να σώζουν ζωές. Αργότερα αυτοκινητοβιομηχανίες, στρατός και οι μεγιστάνες της σόου μπίζ έκαναν πολλές επενδύσεις πάνω στη νέα αυτή ανακάλυψη. Σιγά σιγά που η μέθοδος έγινε πιο εύκολη και προσβάσιμη πολλοί ιδιώτες με τα προσωπικά τους εργαστήρια στα σπίτια τους άρχισαν να εκπληρώνουν τα προσωπικά τους πάθη. Κλωνοποιούσαν μέρη απο τα σώματά τους ή κατασκεύαζαν ολόκληρα αντίγραφα (δεν έλεγαν οτι κλωνοποιούσαν τους εαυτούς τους μιας και ο εαυτός αυτόματα και άτυπα περιείχε μέσα του την ζωή, τις εμπειρίες και κάθε τι που μας κάνει ξεχωριστούς) και τα έτρωγαν. Ηταν απόλυτα νόμιμο, σαν να τρώς κοτόπουλο, όμως το κρατούσαν κρυφό μιάς και ο κόσμος δεν το δεχόταν εύκολα. Σιγά σιγά άρχισαν να φτιάχνουν μια δική τους κοινωνία, αντάλλαζαν απόψεις, εμπειρίες και στο τέλος γεύσεις. Ο καθένας δοκίμαζε αντίγραφα του άλλου, νέες γέυσεις, νέες εμπειρίες.
Η μόδα εξαπλωνόταν ραγδαία και μαζί με αυτό οι γεύσεις. Σιγά σιγά οι καλύτερες γεύσεις είχαν και περισσότερη ζήτηση, η ανάγκη για τις πρώτες φάρμες ήρθε γρήγορα.
Μαζί με τις φάρμες με τις πιό όμορφες γυναίκες ήρθαν και οι φάρμες με το πιο νόστιμο κρέας. Η Τασούλα με το πλούσιο βαμμένο κόκκινο μαλλί κάθεται στην τζαμαρία του γραφείου της και κοιτάει κάτω την φάρμα. 4000 Τασούλες, καραφλές για καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη κάθονται και βλέπουν ειδικά προγράματα στην τηλεόραση. Ειδικά προγράμματα για να κρατάνε τους κλώνους σε αποχαύνωση, να μην κοιτάνε ο ένας τον άλλον, να μην επικοινωνούν, μην τύχει και πουν κάτι (όχι ότι είχε γίνει ποτέ αλλα έπαιρναν τα μέτρα τους). Η 1η, η αρχική Τασούλα κάθεται και χαζεύει την αυτοκρατορία της η οποία ήρθε τόσο εύκολα, απλά έτυχε να έχει απο τα πιό νόστιμα κρέατα στην αγορά, έχει πλέον τα πάντα. Κοιτάει στον τοίχο ένα αναμνηστικό που τις είχαν δώσει οι γιατροί χωρίς σύνορα τότε που τους είχε κάνει δωρεά ένα εργαστήριο έτσι ώστε οι γιατροί να κλωνοποιούν ζωντανά, ακόμα και τους ίδιους τους τους εαυτόυς για να θρέψουν κόσμο που πεινούσε. Μερικοί γιατροί, μάθαινε κατα καιρούς, είχαν μεγάλη πέραση στην Αφρική και πολλοί έιχαν χάσει την ζωή τους μιας και ο κόσμος συχνά μπερδευόταν με το ποιός είναι ο κλώνος και ποιός ο γιατρός.
Το βλέμα της πήγε δίπλα στον καθρέφτη, τα είχε όλα και όμως ήταν δυστυχισμένη. Η πόρτα του γραφείου χτύπησε, η Διευθύντρια πετάχτηκε ξαφνιασμένη, σήκωσε τα χέρια της στο κεφάλι, τσέκαρε να δεί αν η περούκα απο φυσικά μαλλιά ήταν στη θέση της, την πίεσε για σιγουριά πάνω στο κεφάλι της.

"Παρακαλώ?"

"Ο κανονίζω"

Πι.Ες. Να κανονίσω να το κάνω κόμικ αυτό

1 comment:

Anonymous said...

*California Style Barbecue*

Η μέθοδος αυτή ψησίματος συνηθίζεται από τις μεγάλες παρέες στις τεράστιες παραλίες της Καλιφόρνια. Είναι εφετζίδικη, έχει πλάκα αλλά θέλει και λίγη μαστοριά. Η μέθοδος είναι πολύ απλή. Ανοίγουμε ένα λάκκο στην άμμο και τον γεμίζουμε με ξύλα που έχουμε μαζέψει ( γίνεται και με έτοιμα κάρβουνα αλλά λερώνει η παραλία). Ανάβουμε τα ξύλα κ όταν φτιάξουμε αρκετή θράκα τη στρώνουμε από πάνω με πλατειά, μεγάλα και όσο το δυνατόν πιο λεπτά βότσαλα.Στρώνουμε τα βότσαλα με αλουμινόχαρτο και πάνω τοποθετούμε αν8ρωπινο κρέας σε λεπτές φέτες, καλαμπόκια, κομμάτια από πατάτες, ντοματες, πιπεριές, μελιτζάνες και ό,τι άλλα λαχανικά έχουμε. Σκεπάζουμε τα λαχανικά με άλλο ένα φύλλο αλουμινόχαρτο και στη συνέχεια σκεπάζουμε το λάκκο με άμμο. Αφήνουμε να ψηθούν τουλάχιστον για δύο ώρες. Αφαιρουμε προσεκτικά την άμμο και το πακέτο με τα λαχανικά. Τα αλατίζουμε πρώτα και στη συνέχεια προσθέτουμε λάδι σ'όσα από αυτά το ζητούν.